Wij zijn gespecialiseerd in de volgende diensten:

– Schilderwerk
– Glaszetten
– Wandafwerking
– Nieuwbouw
– Onderhoud

BTW Tarief

Graag stellen wij u op de hoogte van het actuele BTW tarief. Dit was de afgelopen jaren 6%, maar is in 2019 verhoogd naar 9%.

Wat is een winterschilder?

Wat is het verschil tussen een reguliere schilder en een winterschilder? Behalve de periode waarin ze schilderen is er geen verschil, zo kan een normale schilder tevens een winterschilder zijn. Een winterschilder is echter alleen actief in de winterperiode. Voor schilders is dit de tijd tussen 21 november en 21 maart. U kunt zowel het binnen- als het buitenschilderwerk aan een winterschilder uitbesteden.

Waarom zou u een schilder juist in de winterperiode inschakelen? Een winterschilder biedt veel voordelen ten opzichte van reguliere schilders:

  • Een winterschilder kan snel aan de slag: Doordat een schilder in de winter minder klussen heeft, is hij sneller beschikbaar om uw schilderwerken onder handen te nemen. Geen lange wachttijden dus, u geniet binnen no time van uw perfect geschilderde woning.
  • Profiteren van korting: Laat u uw woning schilderen? Dan wilt u natuurlijk de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Een winterschilder maakt dit mogelijk, dankzij de korting die kan oplopen tot wel 30% op de kosten. Kies voor de meest betrouwbare en ervaren specialist en profiteer tegelijk van de beste korting.
  • Uw woning is klaar voor de zomer: In de zomer geniet u het liefst volop van uw prachtige woning en tuin. Wilt u in deze periode niet bezig zijn met het schilderwerk? Schakel dan een winterschilder in om uw woning zomerklaar te maken, en ga zonder zorgen het lekkere weer tegemoet.

Producten

Sinds 1 januari 2000 zijn de schildersbedrijven verplicht om watergedragen verfproducten binnen te verwerken, om zo doende de uitstoot van giftige vluchtige stoffen tot een minimum te beperken, en dus een zo goed mogelijke werk/woon omgeving voor de schilder/bewoner te creëren.

Kwaliteit

Om goed schilderwerk uit te voeren wordt vakmanschap vereist.
Ons personeel beschikken over de vereiste diploma’s en ervaring, en zijn VCA gecertificeerd. Indien nodig worden er extra cursussen gevolgd.

AF-erkend

Sinds de oprichting van de  Stichting AF-Erkenning zijn wij hierbij aangesloten. Men moet hiervoor over de vereiste vakdiploma’s en vakmanschap beschikken, en er vindt 1x per 2 jaar steekproefsgewijs een inspectie plaats door een onafhankelijk advies bureau, zodat de klant weet dat er een goede kwaliteit geleverd wordt.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH